0721-427336; 0745-065915

AMENAJARE GRADINI SPATII VERZI

Oferim servicii specializate si complete de amenajare gradini si spatii verzi. In cadrul amenajarii specialistii nostri vor executa conform proiectului agreat, de la o gradina de familie sau o terasa, pana la un parc.

Vom stabili impreuna un concept de amenajare gradina care sa se potriveasca cu preferintele dvs, dar va putem sfatui si pentru completari sau modificari ale unui spatiu deja existent.

Amenajarea unei gradini este un proces complex, care presupune nu numai plantarea de arbori, arbusti ornamentali si gazon. Trebuie sa avem in vedere si importanta sistemelor de irigare si drenaj.

Prin reteaua noastra de furnizori de plante si materiale va punem la dispozitie tot ce este necesar in amenajarea gradinii dvs, iar prin dotarea tehnica corespunzatoare amenajam gradina intr-un timp scurt, economisind astfel energie, timp si bani.

O gradina bine executata isi va pastra frumusetea un timp indelungat si va facilita lucrarile de intretinere.

Calitatea si constanta serviciilor au tinut alaturi de noi clientii pe parcursul acestor ani, ajutandu-ne sa evoluam astfel ca in anul 2009 am obtinut certificatul pentru sistemul de management ISO 9001:2008.