0721-427336; 0745-065915

INTREȚINERE GRĂDINI SPAȚII VERZI

Acesta este cu adevarat punctul nostru forte, de aceea serviciile noastre sunt din ce in ce mai solicitate de asociatiile de proprietari din complexele rezidentiale. Serviciile noastre de intretinere gradini, curti si spatii verzi includ toate lucrarile legate de gradinarit si sunt asigurate de un personal pe deplin calificat, cu cunostinte de specialitate in plantarea si intretinerea plantelor ornamentale.

Noi oferim nu doar un serviciu prietenos si profesionist, dar, in acelasi timp si consiliere gratuita si sfaturi pentru mentinerea gradinii dvs pe tot parcursul anului.

Astfel, gradina dvs va fi fertilizata la timpul corect si cu substantele adecvate, plantele vor fi verificate tot timpul de boli si daunatori si tratate corespunzator, peluza de gazon va fi cosita, marginile uniformizate, arborii si arbustii ornamentali taiati diferentiat in functie de specie si toate aceste aspecte vor fi atent gestionate de specialistii nostri (ingineri horticultori si muncitori cu experienta in domeniu).

Programele noastre pentru intretinere gradini si spatii verzi sunt sub forma de abonament cu trei sau patru vizite lunar si includ toate operatiunile de intretinere si produsele necesare pentru ca gradina dvs sa arate bine pe tot parcursul anului. Sunt programe de servicii cu date reale si costuri clare. Noi facem ceea ce spunem ca facem si estimam munca noastra corect, fara costuri ascunse. Oricand devine necesar, adaptam abonamentul si operatiunile de intretinere la nevoile gradinii si solicitarile clientului.

Calitatea si constanta serviciilor au tinut alaturi de noi clientii pe parcursul acestor ani, ajutandu-ne sa evoluam astfel ca in anul 2009 am obtinut certificatul pentru sistemul de management ISO 9001:2008.