0721-427336; 0745-065915

INTREȚINERE PLANTE DE INTERIOR

Beneficiile aduse de plantele verzi din interiorul spatiilor sunt bine cunoscute, iar plantele ofera nu numai infrumusetarea spatiilor respective, ci asigura in acelasi timp purificarea aerului, reducerea stresului, imbunatatirea sanatatii si cresterea productivitatii muncii angajatilor.

Casa Verde ofera programe de achizitie si intretinere a plantelor de interior pentru birouri, hoteluri, restaurante, case private, showroom-uri, adaptate pentru fiecare client, corespunzator bugetului alocat.

Programele noastre de intretinere a plantelor de interior sunt sub forma de abonamente lunare (cu vizite de lucru saptamanale, bilunare sau lunare) si includ toate operatiunile necesare pentru ingrijirea completa a plantelor astfel incat pe tot parcursul anului acestea sa aiba un aspect sanatos si curat.

Personalul nostru instruit si pasionat de ingrijirea plantelor va lucra cu seriozitate pentru a oferi un mediu natural relaxant pe care angajatii, clientii sau familia dvs le vor aprecia cu adevarat.

 

Calitatea si constanta serviciilor au tinut alaturi de noi clientii pe parcursul acestor ani, ajutandu-ne sa evoluam astfel ca in anul 2009 am obtinut certificatul pentru sistemul de management ISO 9001:2008.