contact standarde de calitate home
DESPRE NOI SERVICII GALERIE FOTO SFATURI UTILE CLIENTI RECOMANDARI
Casa verde, Deszapezire, Intretinere garduri, Defrisare, Toaletare si Transplantare arbori, Transport

SERVICII CONEXE


Alte servicii:
  • deszapezire,
  • intretinere garduri,
  • defrisare,
  • toaletare arbori,
  • transplantare arbori,
  • eliminare buturugi,
  • servicii de transportDeszapezire

Cand vine iarna, echipa Casa Verde va ajuta sa inlaturati zapada. Relaxati-va si bucurati-va de zapada stiind ca indepartarea ei este responsabilitatea noastra, scapand astfel de stresul de a gasi pe cineva pentru acest serviciu.
Executam servicii de deszapezire manuala si mecanizata: indepartare zapada alei, trotuare, parcare, terase; spargere poduri de gheata, doborare turturi de gheata.
Responsabilitatea noastra este de a asigura un serviciu prompt, calificat si la momentul potrivit.


Intretinere garduri

Daca aveti nevoie de o mana de ajutor pentru intretinerea, repararea si chiar inlocuirea gardurilor din lemn, noi va stam la dispozitie cu o echipa de muncitori calificati si bine echipati pentru toate tipurile de lucrari aferente acestui serviciu.
Un gard din lemn poate avea o durata de viata estimata la 30 de ani, doar daca este foarte bine intretinut prin aplicarea regulata de lacuri, vopsele si baituri speciale.
O buna intretinere a gardului va face orice casa sa arate mai bine si va asigura o imagine pozitiva proprietatii dvs.


Defrisare, Toaletare arbori si Transplantare arbori

Executam lucrari de toaletare, defrisare arbori si arbusti ornamentali, taieri de reducere a coronamentului, eliminare arbori si ramuri uscate, extragere buturugi.
Cu ajutorul colaboratorilor nostri efectuam lucrari ample de doborare a arborilor de talie mare cu alpinisti utilitari profesionisti in maxima siguranta.


Transport

Dispunem de doua camioane de 3,5 tone, precum si de doua autoutilitare Kia cu ajutorul carora putem asigura transportul oricarui tip de marfa, la preturi fara concurenta, oriunde in tara.


Serviciile noastre


Amenajare gradini Amenajare spatii verzi Intretinere gradini Plante de interior Arhitectura peisagera Sisteme de irigare Sisteme de drenaj Servicii conexe

 

©Copyright SC CasaVerde SRL
Statistici StatCounter