0721-427336; 0745-065915

SISTEME DE IRIGARE GRADINA

Apa este o componenta vitala pentru viata oamenilor, animalelor si a plantelor. Asa cum noi, oamenii consumam apa zilnic, asa trebuie sa asiguram si plantelor cantitatea de apa necesara pentru a creste si a se dezvolta armonios.

18 ani experienta in sisteme de irigare

Dupa aproximativ 18 ani de experienta in instalarea sistemelor de irigare automata chiar si noi suntem uimiti de rezultatele exceptionale obtinute prin functionarea acestor sisteme, putand garanta clientilor nostri o gradina “verde”, cu vegetatie sanatoasa si bine dezvoltata pe toata perioada anului, indiferent de cat de calda si secetoasa poate sa fie vara.

Un sistem de irigare automat profesionist si eficient este de o importanta fundamentala pentru gradina dvs. Suntem pe deplin constienti de acest lucru si prin urmare sfatuim intotdeauna clientii nostri pentru instalarea unui sistem de irigare automat de calitate.

Proiectam si instalam sisteme avansate de irigare automata, care permit o economie considerabila de apa prin folosirea celor mai noi produse de pe piata si care sa asigure cantitatea optima de apa pentru irigarea peluzelor de gazon, a arborilor si arbustilor ornamentali, a gardurilor vii, a straturilor de flori, diferentiat, in functie de necesitatile acestora.

Suntem capabili sa instalam sisteme de irigare automate in orice tip de gradina (balcoane, terase, gradini particulare, spatii rezidentiale, spatii comerciale, parcuri publice si gradini suspendate), de la un simplu furtun poros pana la sisteme complexe.

Sistemele noastre de irigare a gradinii sunt intotdeauna sigure si fiabile.

Calitatea si constanta serviciilor au tinut alaturi de noi clientii pe parcursul acestor ani, ajutandu-ne sa evoluam astfel ca in anul 2009 am obtinut certificatul pentru sistemul de management ISO 9001:2008.